Vacature administratief medewerker 16/20uur – Fysiotherapeutisch Centrum Vianen – Vianen

Vacature administratief medewerker 16/20uur

Vacature administratief medewerker 16/20uur

 

Vacature administratief medewerker bij Fysiotherapeutisch Centrum Vianen 16/20 uur

 

Ben jij sociaal, heb je affiniteit met de zorgsector en zie jij jezelf als veelzijdige spil tussen patiënten en ons team van fysiotherapeuten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Fysiotherapeutisch Centrum Vianen bestaat uit 12 fysiotherapeuten met verschillende specialisaties en interesses. Daarnaast werken in ons pand een manueel geneeskundige, podoloog, diëtist, orthopedagoog en seksuoloog.

De hoofdvestiging is op het Slijk 8 in Vianen en er is een dependance op Het Klooster 3. Jij zult werkzaam zijn op de hoofdvestiging.

 

Wat zoeken we?

 Je bent het visitekaartje van onze praktijk. Klantvriendelijkheid en behulpzaamheid zijn voor jou vanzelfsprekend, maar je laat niet over je heen lopen.  Je bent stressbestendig, oplossingsgericht en functioneert optimaal in teamverband. Gezelligheid en humor kunnen wij ook waarderen.

Het betreft een baan van maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 12.00 en 1 keer in de 14 dagen op vrijdag van 08.00 tot 12.00. In totaal 16 à 20 uur per week.  (eventueel iets afwijken van beschreven uren is bespreekbaar)

In eerste instantie betreft het een proefperiode van 3 maanden, maar als het wederzijds bevalt wordt dit omgezet naar een vast contract.

 

Werkzaamheden

 Wij bieden een functie waarin de volgende werkzaamheden centraal staan;

 

Vereisten

 

Ben je geïnteresseerd?

Ben jij diegene die wij zoeken? Stuur dan je motivatiebrief met CV naar Terabakker@fysiovianen.nl of Ritavankouwen@fysiovianen.nl t.a.v. Tera Bakker en Rita van Kouwen.