Vacature Algemeen en/of Geriatrie Fysiotherapeut 24-36 uur p/w

Op zoek naar een leuke baan als Algemeen en/of Geriatrie fysiotherapeut in een fantastisch team?                     Lees dan even verder!

Wij van Fysiotherapeutisch Centrum Vianen, zijn op zoek naar uitbreiding van ons team en zoeken een enthousiaste Algemeen fysiotherapeut of Geriatiefysiotherapeut, voor +/-24-36 uur per week. (ook als je net afgestudeerd bent en je hebt affiniteit met de oudere doelgroep of i.o. bent voor geriatriefysiotherapeut is je reactie van harte welkom).

Ons team bestaat uit 12 fysiotherapeuten met verschillende specialisaties en interesses. Daarnaast werken in ons pand een sportarts, diëtist, orthopedagoog en seksuoloog. Ook met andere eerstelijns disciplines zoals huisartsen, logopedisten en ergotherapeuten is een goede multidisciplinaire samenwerking.

 

Wat kun je verwachten?

  • Het patiënten aanbod is gevarieerd en betreft patiënten van 18 tot 98 jaar. Qua aandoeningen kun je denken aan orthopedische revalidatie, verschillende chronische aandoeningen maar bijvoorbeeld ook sportblessures.
  • Je gaat je voornamelijk richten op de oudere doelgroep en bent ook bereid je in die richting te gaan specialiseren. Je kunt hierbij denken aan de opleiding tot geriatrisch fysiotherapeut, deelname ParkinsonNet, NAH, valpreventie etc.
  • Wij werken met Fysiomanager. (Ervaring is niet perse nodig)
  • In ons team hebben we een fijne en veilige sfeer. Collega’s denken graag met elkaar mee bij een patiënt, mocht je er niet helemaal uit komen. Door de verschillende specialisaties en invalshoeken blijven we als team onderling leren van elkaar en kunnen we eenvoudig met elkaar samenwerken en naar elkaar doorverwijzen.
  • Er is een jaarlijks ontwikkelbudget om cursussen te volgen zodat je de gelegenheid krijgt om je verder te ontwikkelen en eventueel gaan specialiseren.
  • Je krijgt een bovengemiddeld salaris. (Mocht je twijfels hebben op dit vlak, mag je vrijblijvend contact opnemen zodat wij e.e.a. voor je kunnen doorrekenen t.o.v. je huidige salaris en voorwaarden. Indien je in opleiding bent, zijn wij bereid om de gemaakte studiekosten (lening) van je huidige werkgever over te nemen)
  • Werkuren en dagen in overleg, waarvan minimaal een avond.

Ben je geïnteresseerd ? Neem dan contact met ons op voor 31 januari.

Je kunt een mail sturen met je CV naar onderstaand mailadres:

TeraBakker@fysiovianen.nl t.n.v. Tera Bakker

Fysiotherapeutisch Centrum Vianen

Het Slyk 8 in Vianen