Vacature Manueel Fysiotherapeut 24-32 uur p/w

Op zoek naar een leuke baan als Manueel fysiotherapeut in een fantastisch team? Lees dan even verder!

Wij, van Fysiotherapeutisch Centrum Vianen, zijn op zoek naar uitbreiding van ons team en zoeken een enthousiaste manueeltherapeut (evt. i.o.) voor 24-32 uur per week.

Ons team bestaat uit 12 fysiotherapeuten met verschillende specialisaties en interesses. Daarnaast werken in ons pand een sportarts, diëtist, orthopedagoog en seksuoloog. Ook met andere eerstelijns disciplines zoals huisartsen, logopedisten en ergotherapeuten is een goede multidisciplinaire samenwerking.

Wat kun je verwachten?

  • Het patiënten aanbod is zeer gevarieerd en betreft patiënten van 18 tot 98 jaar. Qua aandoeningen kun je denken aan orthopedische revalidatie, sportblessures maar ook verschillende chronische aandoeningen.
  • Wij werken met Fysiomanager. (Ervaring is niet perse nodig)
  • In ons team hebben we een fijne en veilige sfeer. Collega’s denken graag met elkaar mee bij een patiënt, mocht je er niet helemaal uit komen. Door de verschillende specialisaties en invalshoeken blijven we als team onderling leren van elkaar en kunnen we eenvoudig met elkaar samenwerken en naar elkaar doorverwijzen.
  • Er is een jaarlijks ontwikkelbudget om cursussen te volgen zodat je de gelegenheid krijgt om je verder te ontwikkelen en eventueel gaan specialiseren.
  • Je krijgt een bovengemiddeld salaris. (Indien je in opleiding bent als manueel therapeut, zijn wij bereid om de gemaakte studiekosten (lening) van je huidige werkgever over te nemen)
  • Werkuren en dagen in overleg, waarvan minimaal één avond.

 

Ben je geïnteresseerd ? Neem dan contact met ons op voor 1 mei.

Je kunt een mail sturen met je CV naar onderstaand mailadres:

TeraBakker@fysiovianen.nl t.n.v. Tera Bakker

Fysiotherapeutisch Centrum Vianen